Servicii Inchiriere Auto Pitesti

Inchirieri Masini Pitesti - Terra Rent A Car va ofera garantia unor servicii de calitate la preturi create de dumneavoastra.
  • Rezervare
    Poti face o rezervare online sau ne poti contacta telefonic
  • Pregatirea Autoturismului
    Oferim masini noi echipate conform cerintelor
  • Predarea
    Predarea se poate face in orice locatie la cererea clientului

Terra Rent A Car vine in intampinarea clientilor sai cu un program complet de inchiriere auto pe termen mediu si lung/inchirieri de flote auto cu preturi competitive si servicii de inalta calitate.

Colaborarea cu Terra Rent A Car scuteste companiile de stresul si riscurile generate de gestionarea unui parc auto: achizitie, intretinere, monitorizare, proceduri administrative, revizii si reparatii generate de uzura, asigurari, taxe (acte, impozite, rovinieta), inlocuire anvelope pentru vara/iarna, revanzare etc.

Pentru informatii suplimentare sau servicii de consultanta privind ofertele noastre de inchiriere auto si transport persoane, va rugam sa ne contactati online sau telefonic pentru prezentarea unei oferte in cel mai scurt timp posibil sau pentru stabilirea unei intalniri cu un reprezentant al societatii noastre pentru o oferta personlizata in concordanta cu necesitatile si bugetul companiei dvs.

Avantaje Termen Scurt Termen Mediu Termen Lung
Preturi negociabile
Plata la termen
Rata lunara fixa
Autoturism 0 km
Echipare vara / iarna
RCA, CASCO, ROVINIETA
Asistenta rutiera 24/24
Masina la schimb
A.C. + A.B.S